Nyårsafton...
Nu sitter jag på bussen på väg mot Sundsvall. Håret är lockat och klänningen nedpackad i väskan. Egentligen är nyår en "högtid" jag inte alls gillar, den är så överskattad! Det är kallt att se på fyrverkerier, champagne är äckligt och man ska ha någonstans att vara och tolvslagsdikten är tråkig... Fast det är lite kul ändå. Få klä upp sig lite, och ingen klagar på att man har för mycket glittriga saker. Och maten brukar vara god. Vår nyårsmeny ikväll blir förhoppningsvis en större succé än gåslevern jag fick för två år sedan...
Så vardågoda, Annas och Saras alldeles fantastiska nyårsmeny!
Förrätt: Löjromstoast (mmm...)
Varmrätt: Kycklingfilé med klyftpotatis, gorgonzolasås och kall citronsås (var tanken iallafall, jag glömde kryddorna till såsen...)
Efterrätt: Gino (ja, jag fick googla fram vad det hette), beståendes av hallon, kiwi, persika, banan och vindruvor, gratinerade i ugn med vit choklad.
Så, hoppas det blir bra. Jag tror detta blir en bra nyårsafton, en mycket bra till och med!
GOTT NYTT ÅR, hoppas 2011 blir fantastiskt!
Så vardågoda, Annas och Saras alldeles fantastiska nyårsmeny!
Förrätt: Löjromstoast (mmm...)
Varmrätt: Kycklingfilé med klyftpotatis, gorgonzolasås och kall citronsås (var tanken iallafall, jag glömde kryddorna till såsen...)
Efterrätt: Gino (ja, jag fick googla fram vad det hette), beståendes av hallon, kiwi, persika, banan och vindruvor, gratinerade i ugn med vit choklad.
Så, hoppas det blir bra. Jag tror detta blir en bra nyårsafton, en mycket bra till och med!
GOTT NYTT ÅR, hoppas 2011 blir fantastiskt!
Kommentarer
Trackback